Yönetim Kurulumuzun ziyaretleri devam ediyor. Dernek Başkanımız ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerimiz Büro Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Metin YILANCI'yı makamında ziyaret etmiştir.

Hem 4 üncü Olağan Genel Kurulumuz neticesinde oluşan yeni Yönetim Kurulumuzun tanışma ziyareti hem de 5 inci dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri sebebiyle daha önce sunup haberleştirdiğimiz raporumuzun istişare edilmesi amacıyla Büro Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Metin YILANCI'yla bir araya gelinmiştir.

Yapılan görüşmede Sosyal Güvenlik Kurumunda görev yapan şeflerin taleplerinin dikkate alınarak hem Büro Memur-Sen hem de Memur-Sen'in tekliflerinde taleplerimize yer verilmesinden duyulan memnuniyet Sayın YILANCI'ya iletilmiştir.

Sayın Metin YILANCI'ya bu münasebetle de Büro Memur-Sen ailesine Sosyal Güvenlik Şefleri Derneği olarak teşekkür ederiz.

Büro Memur-Sen'in Toplu Sözleşme Teklifleri İçerisinde Doğrudan veya Dolaylı Olarak Şefleri İlgilendiren Maddeler: