11-17 Mayıs tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle SGK Başkanı İsmail YILMAZ ziyaret edildi

Sosyal Güvenlik Şefler Derneği olarak, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Vekili İsmail YILMAZ'ı ziyaret ettik.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan YILMAZ, kurumumuzda bulunan derneklerle sık sık bir araya geleceklerini belirterek, sorunların çözümlerinde kurum paydaşlarından destek alacaklarını söyledi. Dernek Başkanı TOPBAŞKAYA'da, bu sıkıntılı süreçte kurum çalışanlarının özverili şekilde çalıştıklarını ve kurum çalışanları olarak yöneticilerden müjdeli haberler beklediklerini ifade etti.

Ayrıca Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Uğur KORKMAZ ziyaret edildi.