Derneğimizin 4. Olağan Genel Kurulunu memleketimizin çeşitli illerinden gelen İl Temsilcilerimiz ve üyelerimizle birlikte coşkulu bir şekilde gerçekleştirerek siz değerli şeflerimizin teveccühü ile bayrağı devraldık.

4. dönem Yönetim Kurulu olarak; sosyal güvenlik şeflerinin sosyal, hukuki, ekonomik, kültürel ve mesleki yönlerden hak ve yararlarını korumak olan derneğimizin temel amacından, ilkelerinden ve  kararlı duruşundan ödün vermeden, sizlerin de görüş, öneri ve eleştirileri doğrultusunda, yapıcı çözüm önerileri ve yaklaşımlar üreterek, şeflerimizin haklarını korumak ve yeni haklar ile kazanımlar elde edebilmek için özveriyle çalışacağız.

İlk kademe yöneticisi olan şeflerin, itibar ve özlük haklarında yaşadığı kayıplar öyle bir noktaya ulaştı ki mahiyetinde çalışan memurla neredeyse aynı maaşı almaya; hiyerarşik olarak bir üst amiri olarak sayılan Merkez Müdürü ve Şube Müdüründen ise neredeyse bir asgari ücret kadar az maaş almaya başladı. Kanuni düzenleme gerektiren bu ve benzeri değişiklikler için bürokratik, sendikal ve siyasal erklerle görüşmelerimize ve haklı mücadelemizde muvaffak olana kadar çalışmaya devam edeceğimizi tüm şeflerimize deklare ediyor, bu süreçte katkı sağlayabilecek tüm şef arkadaşlarımızı Derneğimizin herhangi bir organında görevi olmasa da çalışmaya ve çözüm üretmeye davet ediyoruz.

Bu münasebetle Derneğimizin kuruluşundan günümüze kadar olan süreçte görev yapmış kurucu üyelerimize, başkanlarımıza, Yönetim ve Denetim Kurullarımıza, İl Temsilcilerimize ve tüm üye şeflerimize Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Aygen TOPBAŞ KAYA